Menu

U9 Drenge tyvstartede udendørssæsonen

image Johannes, Viktor, Luie, Villads, Theo & Lucas
19. marts 2023 kl. 21:15
U9 Drenge C-stævne i Middelfart

Søndag morgen deltog U9 Drenge i et kunstgræsstævne på MG & BK's baner i Middelfart.

Vi har endnu ikke påbegyndt udendørstræningen og det var første gang vi skulle prøve at spille med den lille runde på kunstgræs. Drengene var derfor spændte og havde da også mere end svært ved at samle sig om de ellers få og meget simple træningsøvelser op til første kamp, på de endnu morgentågede baner. Da fløjten først lød, var der dog heldigvis mere koncentration at spore og selvom bolden af og til løb fra os, gik det faktisk ganske udmærket med dagens fokuspunkter.

Vi spillede således 3 meget lige kampe, hvor dagens fokus var at spille godt sammen med god afstand, huske ens defensive pligter, men først og fremmest nyde at spille under åben himmel igen - vel at mærke uden at koncentrere sig synderligt om kampenes resultat. Det sidste må siges at lykkes i meget høj grad og endda i så høj grad at der var stor usikkerhed omkring hvorvidt vi endte med at vinde alle 3 kampe - eller om den sidste endte uafgjort. Halvdelen af spillerne og forældrene var således overbevist om at kampen endte med en sejr på 2-1, men da ingen kunne erindre hvem der i så fald var matchvinder, står det stadig hen i det uvisse hvorvidt vi gjorde rent bord eller ej.

Faktum er dog, at vi foreløbigt er ubesejrede - udendørs i 2023 - selv om det tydeligvis slet ikke er det væsentligste for os. :-)

Luk