Menu

U9 Drenge med godkendt indsats

image Benjamin, Jakob, Rasmus, Viktor, Alfred & Lucas
04. juni 2023 kl. 17:55
U9 Drenge B-stævne i Særslev

Søndag formiddag var U9 Drenge på tur i det nordfynske til B-stævne i Særslev.

Der var ikke meget sommer over vejret ved stævnets start, så vi sørgede for at holde os godt i gang under opvarmningen, mens vi sad over i dagens første runde.

De to første kampe bød på møder med Bogense og Højfyn, som vi altid spiller lige op med, hvilket også var tilfældet i dag og begge kampe endte da også uafgjort. Vi havde overtaget i begge kampe, men formåede ikke at sætte den afgørende scoring ind.

Den sidste kamp bød på dagens absolut sværeste opgave i værterne fra Særslev, hvilket vi var udmærket klar over ind vi gik på banen. Tilgangen til kampen var således også markant mere defensivt end dagens to første kampe, hvilket vi lykkedes rigtig godt med indtil pausen, hvor Særslev således kun var foran med et enkelt. Vi formåede at give dem god modstand og endda kreere flere gode situationer fremad banen. Kræfterne og koncentrationen slap dog op i løbet af 2. halvleg, hvor Særslev samtidig formåede at sætte nogle rigtige giftige kombinationer sammen og score nogle flotte mål. Vi formåede at få bolden i Særslevs mål én enkelt gang, men måtte hente den ud af eget net, mere end en håndfuld gange.

Alt i alt en godkendt indsats af drengene.

Næste søndag glæder vi os til endelig at komme på hjemmebane igen og håber på god opbakning på lægterne.

Luk