Menu

U9 Drenge kæmpede i varmen

image Villads, Jakob, Malthe, Benjamin, Luie, Theo & Lucas
11. juni 2023 kl. 15:00
U9 Drenge B-stævne i Aarup

U9 Drenge havde søndag formiddag fornøjelsen af at være værter for dagens B-stævne, hvor Ebberup, OKS og Korup/Ubberud var på besøg.

Vi lagde ud mod Ebberup i første kamp og kom lynhurtigt foran på et flot gennemspillet mål. Det blev dog desværre det eneste vi fik spillet os frem til og da Ebberup fik puttet en enkelt i nettet, måtte vi nøjes med et uafgjort resultat.

I dagens anden kamp skulle vi forsøge at bide skeer med dagens stærkeste modstander i OKS. Efter at have spillet første kamp i skyggen på bane 2, var det tid til at komme ud i solen. Om det var varmen der spillede ind vides ikke, men det var desværre et komplet uengageret og opgivende Aarup hold der blev udspillet i første halvleg og måtte indkassere hele 4 mål. Vi lykkes med at ændre udtrykket i anden halvleg og tillod kun OKS et enkelt mål, samtidig med at vi fik skabt nogle fine offensive takter - dog uden selv at score.

Dagens sidste kamp var mod Korup/Ubberud og vi skulle se om vi kunne grave motivationen og fighterviljen frem. Som i dagens første kamp bragte vi os foran og der var som håbet meget mere bevægelse og gode aktioner at spore. Korup/Ubberud havde dog lidt mere at skyde med og var effektive foran mål, så vi måtte gå fra banen med et nederlag på 2 mål.

Luk