Menu

U9 Drenge bedst i 2. halvleg i sæsonens sidste stævne

image Lucas, Villads, Rasmus, Viktor, Alfred & Theo
25. juni 2023 kl. 14:15

Søndag formiddag var U9 Drenge taget en tur til Nyborg for at slutte forårssæsonen godt af. Dagens modstandere var Dalum, TPI og værterne fra Nyborg.

Vi var udfordret på udskiftningsfronten i dag, da vi kun lige kunne mønstre et hold med de 2 dispensationsspillere Viktor & Villads, som kun måtte skiftes til at være på banen. De resterende spillere havde således ikke mulighed for at trække vejret på sidelinjen i varmen.

Fokus for dagen var at sprede spillet godt ud med hårde, præcise afleveringer og tvinge modstanderne til at løbe i varmen. Samtidigt med at vi omvendt skulle sørge for at stå tæt defensivt og lukke ned for modstandernes offensive kombinationer.

I første kamp mod Dalum var vi gode til at finde hinanden på banen med rigtig flotte afleveringer, men i første halvleg glemte vi desværre lidt de defensive pligter og var derfor allerede bagud 0-3 ved pausen. Dagens defensive fokus blev derfor repeteret i pausen og viljen til at kæmpe for hinanden blev italesat. I 2. halvleg kom vi derfor ud med et andet udtryk på banen og fik lukket helt af for Dalums offensive spil, samtidig med at vi selv fik scoret to flotte mål.

I anden kamp mod TPI gentog situationen sig og vi måtte igen gå til pause uden at få scoret, til trods for mange gode kombinationer. Denne gang kunne vi dog nøjes med at indkassere ét enkelt mål. I 2. halvleg lykkedes det igen at finde fighterviljen frem og med to scoringer kunne vi derfor trække os sejrrigt ud af opgøret.

I dagens sidste kamp ventede værterne fra Nyborg, hvor vi skulle se om vi endelig kunne få spillet en god første halvleg. Det stod dog hurtigt klart at vi ikke havde kræfterne til at lukke ned for Nyborg, samtidig med at de hev nogle fornemme målmandspræstationer frem. Dagens sidste kamp blev derfor også dagens største nederlag, men vi lykkedes dog igen med flot samspil og at få bolden i kassen.

Det var store roser fra træneren til spillerne i dag. Der er sket store fremskridt omkring deres placering på banen og deres blik for at finde hinanden fremad banen. I flere perioder af dagens stævne var det en sand fornøjelse at se hvor flot spillet flød og hvor mange flotte driblinger der blev sat ind på de helt rigtige tidspunkter.

Nu er det tid til en velfortjent sommerferie - inden vi starter op igen onsdag d. 16/8 kl. 16.45. God sommer :-)