Menu

Mandfolkepræstation af U9 Drenge

image Villads, Lucas, Rasmus, Luie & Noah
07. maj 2023 kl. 15:01
U9 B-stævne i Aarslev

Søndag formiddag deltog U9 Drenge i et B-Stævne i Aarslev.
Dagens modstandere var B 1909, Fjordager og værterne fra Aarslev.

Allerede inden første kamp var vi lidt i modvind, med 2 afbud, så dagens stævne blev uden mulighed for udskiftning.

Første kamp mod B 1909 blev en meget jævnbyrdig og lidt hårdt spillet affære, hvor vi førte 1-0 i størstedelen af kampen, men i kampens allersidste sekvens, desværre måtte indkassere et mål.

Anden kamp var mod Fjordager, som vi tidligere har haft det meget svært imod. Det lykkedes os igen at komme på 1-0, som Fjordager dog efterfølgende fik udlignet til 1-1. Igen blev kampens sidste aktion afgørende for kampens udfald og denne gang måtte vi desværre gå besejret fra banen.

Humøret og energien var så småt ved at slippe op, inden sidste kamp, for de 5 hårdt kæmpende Aarupspillere. Det til trods blev der igen kæmpet godt for tingene, om end i et lidt andet tempo end de to forrige kampe. Med tanke på afslutningen på dagens øvrige kampe, sad nerverne tydeligvis helt udenpå tøjet (mest hos de trofaste tilskuere i Aaruplejren) ved stillingen 3-2 kort før tid. Det lykkedes dog drengene med de sidste krampetrækninger at holde føringen hele vejen hjem, til en fortjent sejr.

Stor ros til dagens hold, der gav alt hvad de havde i sig og fortjent kunne tage fra Aarslev i højt humør og en lille belønning fra træneren for den hårde indsats.

Luk