Menu

U10 Drenge til Rema 1000 Cup

image
07. maj 2023 kl. 15:30
U10 Drenge - Rema 1000 Cup - Tommerup

Aarups U10 Drenge deltog i dag i Rema 1000 Cup i Tommerup, hvor de skulle møde 3 stærke modstandere: TPI, Svendborg og Dalum.

Selvom drengene var klar fra start, var det alligevel os, der lukkede det første mål ind mod TPI. Drengene kom igen med en masse sammenhængende afleveringer, hvor efter bolden blev fyret ind i kassen. Aarup kommer bagud igen, men udligner dog til 2-2 med at flot et-to-spil af Sune Drøge og Frederik Møller. Kampen endte dog med slutresultatet 3-2 til TPI. Kampen igennem stod forsvarskæden ellers stærkt, på trods af, at de spillede med offensive backs, så der skulle løbes meget. Der blev derfor også skiftet meget ud i en flot præstation af hele holdet, der kæmpede gennem hele kampen.

Næste kamps modstander var Svendborg, og drengene var klar igen efter en kort pause. Dog startede Aarup ud med et lidt forkølet forsøg efter en clearing, som endte ved en modstanders føder, der derefter ikke tvivlede på at sparke den hårdt ind i kassen. Aarup var ikke nede med hovederne i lang tid, da to mål hurtigt blev sat ind, grundet to gode dribleture fra Frederik Møller.

Sidste kamp var ikke noget at prale af, da vi mødte et frisk Dalum-hold, og drengene var meget trætte, målene fløj ind om ørene på os, men det blev også til nogle fantastiske redninger af kampens målmand Oliver Madsen. Kampen endte 4-0 til Dalum, og drengene var meget trætte.

Luk