Menu

U10 Drenge til Allesø Pokal Cup

image
28. maj 2023 kl. 17:25

Cheftræner Markus havde 6 friske drenge med til Allesø Pokal Cup lørdag eftermiddag. Der deltog 8 hold fordelt i to puljer.

I den indledende pulje startede drengene ud med en rigtigt god indsats mod turneringens senere vinder, Kolding. Kolding var meget på bolden, men Aarups drenge kæmpede godt og gav ikke mange chancer væk, og de der var, tog Lukas i målet sig fint af. Aarup fik ikke de store chancer, da drengene skulle bruge lidt for meget plads til afslutningerne, og det tillod Kolding ikke. Men til allersidst lavede Koldings målmand en fejl og det opfangede Sune og sparkede bolden i det tomme mål og dermed vandt drengene over Kolding, i øvrigt Koldings eneste nederlag i turneringen.

Anden kamp mod Allesø var lige efter Kolding-kampen, og Allesø havde fordelen af at have haft en kamps pause. Det kom desværre hurtigt til udtryk i kampen, hvor Allesø hurtigt kom foran 2-0, derefter blev det en lige kamp, men desværre scorede Allesø yderligere en gang og det skulle vise sig at være afgørende for, hvem der gik videre til semifinalen.

Inden Aarups sidste kamp mod Fraugde, som også var puljens sidste kamp, vidste vi, at vi skulle vinde med 4 mål for at gå i semifinalen, da Allesø, Kolding og vi havde slået hinanden indbyrdes og vi desværre havde tabt stort til Allesø. Det var rigtigt tæt på, at det lykkedes. Drengene var klar fra starten og allerede lidt over midtvejs i den 18 minutter lange kamp var drengene på 3-0, men derfra blev det svært, da Fraugde fik en ekstra spiller på banen. Kort tid før slutfløjt scorede Fraugde, da vi satsede fremad banen for at få den afgørende scoring. Derved blev det til en flot 3. plads i puljen efter de senere to finalehold.

Inden det var tid til slushice, så skulle der lige spilles placeringskamp om 5. pladsen mod et andet Fraugde hold. Ligesom mod første Fraugde hold, så lagde Aarup drengene et stort pres på modstanderne og endnu en gang blev det til en hurtig føring på 2-0 og kampen virkede afgjort. Men Fraugde fik imod spil og chancer reduceret til 2-1 og langt hen i kampen holdt den resultatmæssige spænding. Til allersidst fik drengene lukket kampen til 3-1 og blev helt fortjent og flot nr. 5 efter 3 sejre og kun et nederlag.

Drengene og søskende kunne herefter nyde en slushice og lade sig hylde med en pokal på podiet. Mega flot spillet og kæmpet af drengene.

 

Luk