image
16. april 2023 kl. 21:30
U10 B-stævne i Svendborg

Søndag formiddag i Svendborg: B-rækken skulle prøves af.

Drengene tjekkede ind på fineste vis. Første halvleg mod TPI blev brugt til at vænne os til tempoet og fortjent bagud 3-0 ved pausen. Alle vores fejl blev straffet. Anden halvleg var vi bedre med og spillede 2-2.

Anden kamp mod Egense blev til en fortjent, men for lille sejr på 2-1. Vi vadede i chancer i første halvleg, men fik kun en enkelt i kassen.

Sidste kamp mod Svendborg spillede vi igen en rigtigt flot første halvleg og fører 2-0 ved pausen. I anden halvleg mister flere spiller fokus omkring placering på banen og kampen ender 2-1.

Fine takter af drengene. God fight, flot sammenspil til tider, gode og hurtige igangsætningen, fx et hurtigt indkast af Alex, som Fred scorede på. Drengene fik efter tilvænning vist, at de kan være med i B-rækken.