U11 tabte efter drømmestart

image
24. august 2022 kl. 22:30
Aarup BK - BBB: 3 - 6

U11 skød sæsonen i gang i lørdags, hvor BBB var på besøg i Aarup. Drengene var klar fra starten og spillede som en drøm det første kvarter, hvor de hurtigt bragte sig foran 3-0 efter flotte opspil og et enkelt mål på straffespark. Drengene lykkes med et effektivt højt pres på deres modstander og tilspillede sig mange flere chancer end dem de scorede på og var dygtige til, at bruge banens bredde samt spille simpelt med sikre fremadrettede afleveringer, men en godt spillende målmand i Bellinge målet afværgede flere scoringer.

Trods bagud 3-0 fortsatte BBB med at klø på, hvilket de blev belønnet for i slutningen af halvlegen, hvor de fik reduceret to gange og derved var stillingen 3-2 ved pausen.

Nu havde BBB fået troen på tingene og startede anden halvleg bedst og nu var det os, som ikke kunne få ro på opspillet og tingene til at hænge sammen. Bellinge scorede 4 gange i løbet af de sidste 30 minutter og vandt fortjent efter anden halvleg med 3-6.

Stor respekt til BBB for ikke at give op efter vores flotte start og bare kørte ufortrøden på.

Vi tager det flotte kvarter med og det vi skal arbejde videre med i løbet af denne uge.

Næste modstander er mandag den 29. august, hvor drengene skal en tur ud til Marienlyst.