Stolte U11 trænere

image
20. september 2022 kl. 20:41
Aarup BK - Middelfart: 4 - 0

Mandag aften spillede U11 hjemme mod et stærkt Middelfart hold, som inden kampen var ubesejret, så vi vidste det var en stærk modstander vi stod over for.

Første halvleg blev også en meget lige affære som forventet, hvor begge hold viste sig fra deres bedste side, med flot fight, afleveringer, omstillingsspil og fremragende målmandsspil. Normalt scorer vi ikke mange mål på hjørnespark, men det skulle vi få lavet om på i aftes. Efter et lille kvarters spil, scorede vi efter et flot slået hjørnespark og på et fremragende hovedstød. Flot mål. At vi kunne gå til pause med en 1-0 føring, skal blandt andet tilskrives vores godt fightende forsvar og vores fremragende målmand, som stod en fantastisk kamp.

Middelfart startede anden halvleg bedst og havde teten, hvilket førte frem til et par farlige chancer, som vores målmand igen afværgede flot. Heldet var også med os på et par flot sparkede hjørnespark, hvor bolden røg tæt forbi vores mål, efter nogle flotte hovedstød fra dagens modstander. Efter små ti minutter af anden halvleg fik vi scoret til 2-0 efter et flot pres fra et par spillere, som ikke gav op på en ellers tabt bold. Men vi fik den generobret tæt på deres mål og scorede utroligt sikkert, da muligheden bød sig. Vilje på højt plan som blev belønnet med en scoring. Herefter overtog vi mere af spillet og fik scoret to gange mere og begge efter hjørnespark. Tre mål efter hjørnespark, det havde vi ikke set komme 😊. Drengene bliver bare ved med at bygge mere og mere på og med at imponere os trænere.

Kampen endte 4-0 og dermed holdt vi clean sheet for anden kamp i træk. Flot mod to så stærke modstandere som Dalum og Middelfart. Ros til hele holdet for en helhjertet indsats, hvor alle bidrog til sejren. En målmand der stod helt fantastisk og turde stå længere fremme på banen. Vores forsvar der skubbede kæden lagt frem og derved fangende mange bolde, som lagde grunden til mange gode omstillinger og selvfølgelig forhindrede Middelfart i at score. Vores centrale midtbane, som tacklede, fangede mange bolde og fordelte spillet flot. Kanterne der løb i de åbne rum og var villige til at tage løbene, selvom de ikke fik den hver gang og kom i spurt tilbage hver eneste gang, for at hjælpe deres holdkammerater i forsvaret. Angriberne der lagde et godt pres og dermed ikke tillod modstanderen roen til at bygge deres spil op og være en kilde til uro hele tiden. Sidst men ikke mindst for deres måde at være som hold, holdkammerater og modstander.

Der skal også sendes roser til vores modstander, som spillede en rigtig flot kamp og deres træner og forældre, som var med til, at sætte en god stemning både på og udenfor banen, samt kampens dommer, der styrede kampen med sikker hånd.

Nu venter OB i morgen aften i Odense. En spændende kamp som vi ser frem til.