Fortjent sejr til U11 over S.F.B.

image
07. september 2022 kl. 08:20
Aarup BK - S.F.B.: 7 - 3

Lørdag middag gæstede S.F.B. (Svendborg) Aarup stadion. En modstander vi normalt har haft et godt tag på i 5-mands fodbold op gennem rækkerne, men en lidt ubekendt faktor, efter vi er rykket op til 8-mands, da vi ikke har mødt dem før på den større bane.

Vi har i sæsonens tre første kampe, startet som lyn og torden i første halvleg og lagt et godt pres på vores modstandere, hvilket har resulteret i flere scoringer i kampens begyndelse. Denne lørdag var ingen undtagelse, da vi scorede hele fem mål i løbet af de første 30 minutter.
Kamp for kamp kan vi se, at drengene bliver bedre og bedre til at lægge boldene af og løbe i nye positioner, men der skal stadig bygges på, med få berøringer og løb ind i de åbne rum.

Som de to forrige kampe, kom vi igen skidt ud til anden halvleg og før vi så os om, havde S.F.B. scoret tre mål indenfor det første kvarter og reduceret til 5-4. Stor ros til vores modstander for at turde lægge et højt pres, hvilket de lykkes godt med og fik som fortjent. Et punkt vi skal arbejde med op til Dalum kampen på søndag, så vi er klar fra anden halvlegs start også.
S.F.B. havde fået overtaget, men heldigvis kom de ikke tættere på, da vi igen fik styr på vores spil og scorede to mål i den sidste del af halvlegen og vandt fortjent 7-4.

En godkendt kamp af drengene mod en god modstander, som viste gode fighteregenskaber og et hold og træner, som var med til at sætte en god stemning i løbet af kampen og efter.

På søndag skal drengene en tur til Dalum.