Flot U11 holdindsats gav sejr i Marienlyst

image
01. september 2022 kl. 17:20
Marienlyst - Aarup BK: 3 - 6

Mandag aften var U11 en tur i Marienlyst. En svær og dygtig modstander, som holdet kender rigtig godt, da vi har mødt dem snart 20 gange udendørs, siden drengene startede til fodbold.

Fokuspunkter før kampen var:
- spil bolden og løb for holdkammerater og bandespil
- stå rigtigt når vi forsvarer og hold kæderne
- få berøringer centralt
- vær en god holdkammerat
- aldrig giv op selvom vi skulle møde modgang

Det var tydeligt fra starten at Marienlyst gerne ville være på bolden og flytte den fra side til side. Vi stod godt og forsvarerede os mod et Marienlyst hold som var gode til at vende bolden på forsvar og målmand. Vi arbejdede os ind i kampen og fik også scoret et flot kontra mål efter få minutter som resultat af godt holdarbejde, hvor vi stod rigtigt på banen. Herefter havde vi chancer til 2-3 mål mere, men vi manglede lige den gode førsteberøring og de berømte marginaler. Marienlyst fik scoret til 1-1 midt i halvlegen efter en ripost og herefter fik de lidt for meget tid på bolden. Heldigvis stod vi fortsat flot og kompakt på banen og de blev aldrig rigtig farlige. Til gengæld tog vi nogle af de rigtige beslutninger mod slutningen af halvlegen. Et godt skud udefra på overliggeren og kort tid efter en hurtig frisparkskombination som resulterede i et flot mål. Få minutter før pausen kombinerer vi os flot igennem deres forsvar og scorer sikkert til pauseresultatet 1-3.

Anden halvleg kom vi lidt skidt ud til og kom ikke helt tæt på modstanderen, hvilke betød de fik scoret to hurtige mål og dermed udlignet til 3-3. Modsat sidste uge mistede drengene ikke modet og alle fightede det bedste de har lært, hvilket gav pote tre gange de sidste 10 minutter af kampen, så vi vandt kampen 3-6. Specielt scoringen til 3-5 var en perle af et langskudsmål.

Vi fik set hvad vi skal træne endnu mere og der er ingen tvivl om, at vi er rigtig gode når vi tager det fra træningsbanen med ind i kampene og holder hovederne kolde og spiller med få berøringer. En flot og god godkendt kamp på en svær udebane.

Næste kamp er på lørdag, hvor Svendborg kommer på besøg kl. 12.