Fantastisk afslutning på et flot efterår for U11

image
31. oktober 2022 kl. 22:15
Aarup BK - OB: 2 - 0

U11 spillede deres sidste kamp i efteråret mod rækkens absolutte bedste hold OB, i lørdags på hjemmebane. En kamp vi på forhånd vidste, at vi ville blive presset over hele banen og i flere perioder ville jagte bolden mere end vi ville have den på egne fødder.

Lad det være sagt med det samme, vi havde heldet, viljen, dygtigheden og sammenholdet i én stor pærevælling med os. Vi havde aftalt med drengene vi ikke ville overlade initiativet uden kamp og startede med at give OB deres egen medicin ved, at lægge så højt et pres vi kunne. Det gik rigtig flot og vi spillede lige op med OB i den første halvdel af første halvleg og skabte også et par gode chancer, som desværre ikke førte til mål. OB overtog mere af spillet og skabte 4-5 kæmpe chancer, men enten ramte de stolpen/overliggeren ellers kom vores fremragende målmand i vejen med nogle fiber redninger og fik de endeligt passeret ham, kastede drengene sig ned og fik afværget en scoring.
At vi kunne gå til pause med 0-0 skyldes en helt fantastisk holdindsats og vilje fra alle drengene.

Anden halvleg skaber OB igen 5-6 kæmpe chancer, men med samme resultat som i første halvleg og stik mod spil og chancer slår vi en kontra ti minutter før slutfløjt og scorede sikkert til 1-0. Fem minutter senere fangede vi igen OB i et fremstød og fik igen slået kontra og fik også scoret til 2-0, hvilket blev kampens resultat.

Fortjent eller ufortjent må man selv vurdere. Fortjent på hårdt slid, vilje og sammenhold. Ufortjent set på spilovertagelse og chancer. Men det er charmen ved fodbold.

En fantastisk afslutning på et flot efterår, hvor sammenholdet og stemningen på holdet har nået nye højder og drengene kæmper for hinanden, viser stor respekt for deres holdkammerater og deres modstandere, samt vælger mere og mere de rigtige beslutninger og tør lave fejl og lære af dem.

Vi takker af for udendørs og går nu indendørs.