image
29. april 2023 kl. 09:15
Aarup BK - B67: 1 - 3

Aarup BK U13 Drenge mødte onsdag d. 28. april et B67 hold, som var klar til kamp.

Kampen starter ud til Aarups fordel, men kampens momentum skifter mellem holdene efter bare 5 minutter. Begge hold kæmper sig fremad og derfor ser vi både defensive og offensive aktioner konstant. B67 bringer sig foran 1-0, hvilket sænker Aarups moral. Den bygges dog op igen med flotte afleveringer og store chancer. B67 kommer til endnu en mulighed, som bringer dem foran med 2-0. Aarup skal hive sig ind i kampen igen, men masser af problemer opstår. Kommunikationen mellem Aarup-spillerne misforstås, hvilket medfører flere fejl. Aarup tænder af, som ses på B67. Der opstår interne dueller og intense konflikter. Der bliver gået til den og tacklingerne er hårde mellem begge hold. Aarup får spillet sig frem til en chance og med et forvirret B67 forsvar scorer Gustav for Aarup til 1-2. Aarup er endnu mere tændte og presser højt. Aarups høje pres medfører B67 et kontraangreb, som de ikke får udnyttet 100%, men en forsvarsfejl giver dem en ny chance, som de banker ind i nettet og dermed kommer foran 3-1. Med få minutter tilbage øges kampens hede, men bliver slutteligt fløjtet af.

Aarup tager fra kampen uden point og B67 jubler over deres 3 point de tager med hjem.
Alt i alt var det en god kamp med gode momenter af Aarups nye spillestil.