image
16. april 2023 kl. 20:30
Aarup BK - ERI: 1 - 1

Aarup BK U13 drengene spillede i dag mod ERI på udebane.

Kampen begyndte med stor boldbesiddelse fra Aarup BK, som kontrollerede kampens rytme og tempo. ERI svarer igen forsøger sig fremad. Aarup BK presser på og arbejder sig frem af banen med hurtige afleveringer. Aarup BK’s venstre-midt sparker et lavt indlæg ind i ERI’s boks og med lidt usikkerhed blandt hjemmebanens forsvarsspillere finder Aarup BK’s angriber Oliver Papiwdee Pedersen ERI’s net i det 15. minut. Aarup BK får høj moral, men desværre er det ikke nok til at sikre kampens 3 point, da ERI fortsat presser på og i 40. minut finder Aarup BK’s net. 1. halvleg blev styret af Aarup BK’s kontrollerende boldbesiddelse og momentum, men efter pausen var det ikke muligt at genskabe samme momentum.

ERI derimod skabte en svær 2. halvleg med store målchancer, som blev stoppet af Aarup BK’s stærke centrale forsvarsspillere Lasse Støchkel og Isak Lund. Udover godt forsvarsspil var Aarup BK’s målmand dagens helt, da han mange gange reddet Aarup BK for blive scoret imod.

Alt i alt var det en intens kamp med gode momenter fra begge hold. Aarup BK finder desværre ikke 1. halvlegs momentum i 2. halvleg, som gør at kampen ender 1-1.