image
17. maj 2023 kl. 20:16
SUB Ullerslev - Aarup BK: 0 - 2

Torsdag d. 11/5 var U13 Drenge en tur i Ullerslev.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 18:00 og allerede 4 minutter inde opsnapper Aarups centrale forsvarsspiller Gustav Nielsen en sløv aflevering fra Ullerslevs forsvar. Han bryder kæderne og med et par hurtige fødder sætter han forbi Ullerslevs bagerste mænd. Han sparker den stensikkert ned i det lange hjørne og fører Aarup frem til en 1-0 føring. Kampen bliver styret af Aarup efter Gustav Nielsens flotte mål, men pludselig inde i kampens hede stjæler Ullerslev kampens momentum. De spiller flotte 15 minutter med intensive angreb og solide chancer. Aarups målmand Marius Bøje Flöche Pedersen stopper dog hver en målchance Ullerslev skaber med sine sikre hænder.
Kampen bliver fløjtet til pause og Aarup går motiveret ud med en 1-0 føring.

Aarup-drengene er ikke færdige og deres træner Philip Stig Bach gør sit hold klar til en endnu hårdere 2. halvleg. Taktikken bliver lagt og talen bliver holdt. Aarup går kampklar ud til 2. halvleg og kort tid efter fløjtet scorer Magnus Jul Andersen et flot koordineret mål med assist fra egen bror Elias Jul Andersen’ De to brødre sætter Aarup foran 2-0, hvilket er resultatafgørende, da kampens momentum deraf til kampens slutfløjt bliver kontrolleret af Aarup. Desværre kommer Aarup ikke til flere mål på trods af de mange store målchancer. Der bliver tacklet igennem og bolden bliver kørt rundt mellem de røde Aarup-spillere. Dommeren fløjter kampen af og Aarup tager fra Ullerslev glade og stolte over en 2-0 sejr og 3 point i tabellen.