Venstre central-back: Alexander Stage Bünning
Højre central-back: Lasse Støchkel Andersen
Venstre midtbane: Oliver Papiwdee Pedersen
Central midtbane: Magnus Jul Andersen
Højre midtbane: Elias Jul Andersen
Angriber: Noah Giessing Risum
Udskiftninger: Anton Fløjborg Christensen & Henrik Krogsøe

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 13:30 i den varme hede med den skinnende sol. Tommerup BK straffer Aarup BK’s høje forsvarslinje tidligt i kampen og fører sig frem 1-0 inde i første minut.
1. min. (1 - 0)

Aarup BK kigger hinanden i øjnene og anerkender, at arbejdsraten for kampen skal være høj for at komme tilbage. 2 minutter efter Tommerup BK’s mål modtager Aarup BK’s centrale midtbanespiller ’Magnus Jul Andersen’ bolden i midtercirklen og ser kun fremad. Han dribler sig igennem Tommerup BK’s midtbane og derefter deres forsvar. Han holder bolden tæt i fødderne og afslutter køligt på Tommerup BK’s målmand og afslutter sin flotte solo-tur med en kølig afslutning nede i det lange hjørne.
3. min. (1 - 1)

Aarup BK bygger momentum op og presser højt, men 5 minutter efter ’Magnus Jul Andersens’ flotte udligning straffer Tommerup BK’s offensive spillere Aarup BK’s forsvar, da de står højt og bliver fanget i en offensiv omstilling.
8. min. (2 - 1)

Tommerup BK bygger videre på deres momentum, men bolden føres på tværs af begge hold. I det 12. minut fortsætter Tommerup BK deres måljagt og sparker sig foran med to.
12. min. (3 - 1)

Tommerup BK er forsat sulte og spiller sig fremad af banen, da Aarup BK’s defensive spillere er presset. I det 17. minut scorer Tommerup BK igen og fører sig stort foran. De jubler højt og forventer at kan fortsætte kampen med samme momentum.
17. min. (4 - 1)

Aarup BK’s defensive midtbanespiller ’Gustav Nielsen’ stopper Tommerup BK’s momentum i 1. halvleg, da han sparker et flot frispark ind i Tommerup BK’s net.
21. min. (4 - 2)

1. Halvleg bliver fløjtet af og Aarup BK går til pause med håb. Træneren ’Philip Stig Bach’ giver spillerne en peptalk, som indeholder motiverende og opløftende emner. Aarup BK er klar til 2. halvleg og går på banen med sult for mål.
30. min.

Allerede 3. minutter inde i 2. halvleg ser man målsulten fra Aarup BK, da angriber ’Noah Giessing Risum’ får smidt bolden forbi Tommerup BK’s målmand.
33. min. (4 - 3)

Aarup BK opbygger momentum med fokus på at skabe et mirakuløst comeback. 5. minutter efter ’Noah Giessing Risums’ mål får han endnu en målchance, som han udnytter til at straffe Tommerup BK’s dårlige start for 2. halvleg. ’Noah Giessing Risum’ scorer og udligner stillingen.
38. min (4 - 4)

Aarup BK ser nu muligheden for at holde kampens momentum og straffe de chokeret Tommerup BK spillere. Aarup BK presser højt, hvilket fører Tommerup BK’s målmand til at lave en pasningsfejl, som giver Aarup BK’s venstre midtbanespiller ’Oliver Papiwdee Pedersen’ en vigtig målchance, som kan fører Aarup BK til sejren. ’Oliver Papiwdee Pedersen’ straffer Tommerup BK og fører Aarup BK foran og har fuldført det mirakuløse comeback, som ingen andre end Aarup BK spillerne troede på.
39. Min. (4 - 5)

Det er lange minutter for Aarup BK for den resterende del af kampen. Aarup BK stiller sig defensivt og forsøger sig med clearinger og defensiv positionering frem for det høje pres. Aarup BK’s parkerede bus slår fejl, da den kompakte formation åbner sig og Tommerup BK desværre får udlignet med 2 minutter tilbage af kampen.
58. min. (5 - 5)

I kampens 60. og sidste minut bliver der lagt 6. minutters tillægstid til. Tommerup BK ser sig tilfredse med en uafgjort, men Aarup BK kører på med det sidste fra energidepoterne. Det bliver dog ikke til mere, da kampen bliver fløjtet af og begge hold går fra med +1 point i tabellen.
60 min. (5 - 5)

Kampens spiller: Noah Giessing Risum