Kibæk Cup 2023 - U10 Drenge

image
07. juli 2023 kl. 22:00

For første gang skulle årgang 2013 deltage i den traditionelle tur til Kibæk Cup. Det var en fantastisk oplevelse både socialt og sportsligt.

Fredag aften tjekkede drengene ind på skolen, efterfulgt af aftensmad og den første kamp skulle herefter spilles. Det blev en fortjent sejr på 4-1 over RKG 3.

Lørdag kunne der soves længe, hvis drengene ellers kunne det. Da vi først skulle spille kl. 10 mod værterne fra Kibæk. Det blev til et kæmpe nederlag på 5-0 til turneringens senere vinder. Anden halvleg med en ekstra spiller på banen, kom vi lidt bedre med i kampen mod en rigtigt velspillende modstander.

Sidste puljekamp lige efter frokost kunne med en uafgjort sikre drengene 2. pladsen og deltagelse i B-spillet. Selvom vi skulle et stykke ind i kampen inden vi scorede, så blev det aldrig rigtigt spændende, da U10-drengene var bedre end deres modstandere.

Inden aftensmaden skulle B-semifinalen spilles mod Snejbjerg 2. Vi kom planmæssigt foran mod en jævnbyrdig modstander og de får også udlignet kort efter pausen, da forsvaret ikke kunne følge med modstanderen. Herefter satte vi os på spillet og på få minutter lukkede vi kampen med 2 scoringer til 3-1, Så kunne vi velfortjent spise aftensmad og tage tilbage på skolen og hygge os resten af aftenen.

Søndag morgen stod det på den store finale mod Kibæk 2. Taktikken var nem, fortsætte det gode spil fra dagene i forvejen og ikke lade sig gå på af, hvis vi fik mål i mod. Desværre kom vi bagud 1-0, men drengene tog det cool og spillede blot videre. Reduceringsmålet til 1-1 var vores bedste i turneringen. 8-10 afleveringer mellem drengene, rundt om en modstander, der stod langt tilbage på banen og så en sikker afslutning i nettet. Herefter dominerede drengene kampen, men først midtvejs i anden halvleg kom den forløsende scoring til 2-1 og kort efter lukkedes kampen til 3-1. Drengene jublede da slutfløjtet lød og et par timer efter kunne drengene lade sig hylde på det øverste trin af podiet.

Socialt hyggede drengene sig mellem kampene, spiste masser af slik og var længe oppe og på fodboldbanen var succesen stor, både på grund af resultaterne, men også fordi vi langt henad vejen lykkedes med at holde den gode stemning, også i de dårlige perioder.