Menu

U10 Drenge til jævnbyrdigt Silent Weekend stævne

image Lucas, Benjamin, Rasmus, Jakob, Theo, Villads & (Lasse)
01. oktober 2023 kl. 20:00
U10 Drenge B-stævne i Ebberup

Søndag formiddag var U10 Drenge en tur i Ebberup for at spille stævne i Silent Weekend formatet.

Silent Weekend går i al sin enkelhed ud på at der bliver skruet helt ned for tilråb fra trænere og forældre undervejs i kampene. Det giver spillerne bedre tid og plads til selv at træffe beslutninger i løbet af kampene, uden nogen påvirkning fra sidelinjen.

Dagens modstandere bestod af hold fra Dalum, Bogense og værterne fra Ebberup og det blev nogle jævnbyrdige kampe, hvor der blev udvist stor beslutsomhed i mange af dagens aktioner fra Aarup-drengene.

I første kamp kom vi lidt skidt fra start mod Dalum og måtte ret hurtigt indkassere et mål. Vi fik dog hurtigt rystet startvanskelighederne af os og fik vendt kampen på hovedet med 3 mål.

I anden kamp mødte vi Bogense, som ikke virkede skræmmende, men som til gengæld formåede at udnytte de få chancer vi gav dem, ligesom vi selv havde problemer med at få lukket kampen. Vi måtte således dele i porten, efter to scoringer hver.

I dagens sidste kamp skulle vi møde overmagten fra Ebberup, som vi vist endnu har til gode at vinde over. Det skulle desværre heller ikke være i dag at vi kunne besejre dem, men til gengæld fik vi drillet dem i størstedelen af kampen, hvor vi var foran med et enkelt mål. Vi måtte dog kapitulere i slutningen af kampen, hvor Ebberup fuldt fortjent fik puttet to mål i vores net.

Næste søndag står den på Horst Wein stævne i Middelfart. 

 

Luk