image
29. august 2023 kl. 21:00
OB - Aarup BK: 2 - 5

Søndag eftermiddag startede U17 sæsonen i Ådalen mod OB´s ditto.

Aarup-drengene startede kampen bedst og kombinerede sig flot rundt på banen, med flere førstegangsberøringer og 1-2 spil - dog uden det førte til de store åbne muligheder. Føringsmålet kom efter 13 minutter, hvor et godt slået hjørnespark fik lov til at hoppe gennem feltet og havne for fødderne af Nikolaj Jespersen, som sikkert sparkede os foran 0-1.

Ni minutter senere udbyggede Andreas Nielsen føringen efter endnu et hjørnespark, hvor han var hurtigst over en løs bold og sparkede den også sikkert i mål til 0-2. Herefter kom OB bedre med i spillet og kampen bølgede frem og tilbage med halve chancer i begge ender. Med et par minutter af første halvleg fik OB reduceret til 1-2 på et flot mål, sparket ind fra en spids vinkel tæt på baglinjen. Der skete ikke mere i første halvleg og vi gik dermed til pause med en 1-2 føring, hvilket var fortjent efter spil og chancer.

Anden halvleg var kun lige startet, da vi fik en af fodboldens største chancer for en scoring, da Villads Berg fik tilkæmpet sig et straffespark. Holdets faste straffesparksskytte Andreas Nielsen, som normalt sparker dem sikkert ind, ramte desværre overliggeren denne gang. Han skulle dog gøre det godt igen senere.
Anden halvleg fortsatte som slutningen af første, med to hold som spillede meget direkte og med skiftende spilovertag.

I det 53. minut fik OB udlignet på endnu et flot mål, som blev sparket ind via overliggeren, uden chance for dagens debuterende målmand Maciek Kondracka, som er kommet til fra Vissenbjerg i sommerpausen. Maciek stod en flot kamp og var med til at give ro i forsvaret, da han kommunikerede godt med dem.

Nu skulle drengene vise, at de kunne rejse sig igen og her kom Andreas igen i fokus. Minuttet efter udligningen var han igen hurtigst over en returbold efter et frispark og bragte igen sit hold foran 2-3.

I kampens dødende minutter fik drengene lukket kampen med to scoringer i det 79. og 80. minut. Målet til 2-4 scorede Bastian Olsson flot, da han udnyttede et flot oplæg fra tilbagevendte Kristian Bramsen og sparkede bolden sikkert ind ved den ene stolpe, efter et godt løb på højre kanten. Minuttet efter var Bramsen i målscorerens rolle, da Tobias Olsson sendte ham alene igennem, på en skarp slået aflevering - og Bramsen svigtede ikke og scorede til slutresultatet 2-5.

Stor ros til alle spillerne, som spillede en flot kamp og viste gode takter forud for efteråret. Sejren blev fejret med en omgang sodavand givet af dagens debuterende assistenttræner Christian ”Trisse” Nielsen. Trisse stod faktisk for holdet denne søndag, da kampens dommer ikke dukkede op og undertegnede måtte dømme kampen. Tak til OB´s spillere og trænerstab for god stemning under kampen, selvom det aldrig er optimalt, at en træner for modstanderen skal dømme.

Næste kamp er på hjemmebane onsdag den 6 september kl. 18:15, hvor OKS kommer på besøg på Scankab Arena.