U17 tilbage på sejrskurs mod Tved

image
25. september 2023 kl. 19:41

Efter sidste uges nederlag på hjemmebane til Marienlyst, kom U17 drengene tilbage på sejrskurs mod Tved, på en flot solbeskinnet søndag på Scankab Arena.

Oplægget før kampen var et ønske om mere vildskab på holdet, til at give sig mere i nærkampene og tage løbene i de åbne rum, før bolden blev spillet fremfor for efter. Et ønske som drengene opfyldte til UG og slange.

Drengene startede kampen flot og fik et lille overtag fra starten af kampen, hvor vi fik tilspillet os et par gode muligheder uden de dog førte til en scoring. Lidt mod spil og chancer fik Tved scoret efter 12 minutter, da en Tved spiller scorede et flot mål fra kanten af feltet, da han sparkede den udtageligt ind for dagens målmand Lasse Roth i Aarup målet.
Heldigvis fik vi hurtigt rystet forskrækkelsen af os, da Aksel Warberg sikkert bragte balance i regnskabet to minutter efter, da han udnyttede et fremragende oplæg fra Tobias Olsson til at udligne til 1-1.
Fem minutter senere kom vi også foran, da en Tved spiller var så uheldig at score i eget mål efter et flot gennemspillet angreb på højre kanten, hvor Bastian Olsson kom flot igennem og hans indlæg røg igennem benene på en medspiller og ramte en Tved spiller og i mål til 2-1

Efter føringsmålet bølgede spillet lidt frem og tilbage og kunne have gået begge veje, men heldigvis faldt udfaldet ud til vores side, da tre minutter før pausen omsatte Bastian Olsson et flot oplæg fra holdets kaptajn Markus Hasseltoft til at bringe holdet foran 3-1, hvilket også var resultatet ved pausen.

Peptalken i pausen var ros for den store fokus og den forbedrede indsats i nærkampene og iver til at vinde andenboldene som drengene havde udvist og om at være koncentreret i de første 10 minutter af anden halvleg, så vi ikke lukkede Tved ind i kampen igen.

Anden halvleg var en meget lige affære hvor begge hold tilspillede sig nogle chancer uden de dog blev omsat til scoringer. Vi skulle helt frem til de dødende minutter hvor Jonas Thrane blev dobbelt målscorer efter to identiske situationer. Det første efter hjørnespark og det anden efter et frispark, hvor Markus Hasseltoft begge gange fik reddet sine hovedstødsforsøg og hvor Jonas begge gange var hurtigst over returnene, som han omsatte sikkert til to scoringer til 4-1 og slutresultatet 5-1.

En flot kamp af alle drengene mod en god modstander. På onsdag spiller drengene den sidste kamp i den indledende pulje ude mod TPI. Derefter venter et slutspil i slutningen af oktober måned.