Menu

Kommunemesterskabet 2024 - U16 & U17

image
07. januar 2024 kl. 21:18
Assens Kommunemesterskab 2024 - Fyrtårn Tommerup

Assens Kommunemesterskab 2024 afholdes i Brylle og Tommerup.

Vi havde et U16 drengehold med til årets udgave af kommunemesterskaberne, som blev spillet i Fyrtårnet i Tommerup søndag middag.
Da der ikke findes mange U16 hold i kommunen, var der kun tre hold i puljen, hvilket gjorde vi spillede en dobbeltturnering mod SSV Højfyn og Tommerup.
Vi vandt begge kampe mod SSV Højfyn med hhv. 4-2 og 4-1. Vi vidste kampene mod Tommerup ville blive afgørende og selvom vi tabte den første med 5-1, kunne vi med en sejr i puljens sidste kamp mod dem blive kommunemestre.
Det blev en tæt og spændende kamp, hvor vi havde flere chancer for at bringe os foran, men Tommerup scorede kampens eneste mål og vandt fortjent kommunemesterskaberne.
Tillykke til Tommerup og stor ros til vores drenge, som spillede godt i de fire kampe og lægger mere og mere til deres spil for hvert stævne vi deltager til.


Vi stillede med to U17 hold til årets kommunemesterskab. Det ene var et rent U17 hold og det andet var et blandet U16 og 17 hold, så vi fik alle som ville med ud at spille.
Begge hold klarede det rigtig godt, hvilket resulterede i en flot tredje plads og et kommunemesterskab.
Da der ikke findes mange U17 hold i kommunen, stod vi for halvdelen af holdene i puljen. Med fire hold spillede man én runde og herefter mødtes nr. 1 mod nr. 4 og nr. 2 mod nr. 3 i semifinalerne.
Det blandet hold endte som nr. 4 i puljen og mødte Tommerup i den ene semifinale og tabte fortjent til et bedre spillende hold.
Det rene U17 hold endte som nr. to og vandt ligeledes fortjent over Assens i deres semifinale.

Dermed stod kampen om bronze mellem vores blandet hold og Assens. Kampen endte 2-2 og gik ind i overtiden, hvor vi trak det længste strå og fik scoret det afgørende mål til 3-2 og dermed en flot bronze plads til drengene.
Finalen mod Tommerup blev en ren gyser, hvor man nåede hele følelsesregistret igennem. Vi kommer hurtigt bagud 0-2, fik kæmpet os tilbage på 2-2, kom foran 3-2 før Tommerup fik udlignet og den ordinær kamp endte 3-3. Halvvejs fik vi en mand smidt ud og Tommerup tilkendt et straffespark, som vi heldigvis fik reddet. Kampen sluttede med kun tre spillere på hvert hold, som dermed skulle afgøre det hele på straffespark. Vi skulle sparke først og scorede sikkert. Herefter brændte Tommerup begge deres spark og vi brændte ligeledes et. Det hele endte ud i, at vores målmand i finalen, som havde reddet begge spark kunne afgøre det hele selv, hvilket han sikkert gjorde og dermed vandt vi 2-0 i straffesparkskonkurrencen
En fed og virkelig spændende finale til at runde dette års kommunemesterskab af med.

Tak for en fantastisk dag og tillykke til drengene med deres flotte resultater.

Luk