Bliv frivillig

Aarup Boldklub er drevet af frivillige, og er derfor afhængige af der er nok hænder til at hjælpe til. Derfor er der måske netop brug for dig, i øjeblikket ønsker vi hjælp til nedenstående:

Holdleder til førsteholdet

Vi står og mangler en ny holdleder fra dags dato. Hvis du går og drømmer om at være en del af Aarups førstehold og kunne du tænke dig at sørge for alt det praktiske op til kampene, så er det dig vi har brug for.

Dine opgaver består primært I at sørge for alt det praktiske såsom;
Lægetasken er fyldt op
Der er styr på kamptøjet og
Dunkene, taktiktavle, kegler og bolde.
Derudover ser vi gerne, at du deltager i så mange kampe så vildt muligt og at du har lyst til at være en del af det sociale fællesskab i omklædningsrummet.

Hvis du synes det lyder noget for dig, eller hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med stillingen som holder, så bedes du kontakte Sportschefen Lars Berg på 31669136

Opkridter af klubbens baner

- info

Ønsker du mere information så er du velkommen til at kontakte vores formand, Find Findsen på 30666386 eller Ungdomsformand Anders Lebæk på 40634360.