Menu

Nye seniortrænere til serie 3 og serie 4

image Jan Hermann TV og Steve Nør TH
09. juli 2019 kl. 14:29

Vi kan med glæde præsentere det nye trænerteam for vores serie 3 og serie 4 hold for det kommende år, 2. holdet bliver overtaget af Steve Nør, og 3. holdet bliver overtaget af Jan Hermann som sammen vil stå for de ugentlige træningspas tirsdag og torsdag klokken 18:30.

Steve Nør har senest stået i spidsen for vores U18 piger, som han har haft i mange år og vundet diverse rækker både indendørs og udendørs, inden da har Steve også erfaring med flere ungdomshold på drengesiden.

Jan Hermann har også tidligere været træner for ungdomshold i klubben, og derudover trænererfaring fra seniormiljøet på håndboldbanen.

Vi har stor tiltro til begge trænere, hvor de nye udfordringer venter efter sommeren, der vil hurtigst muligt blive meldt opstartsprogram ud fra trænerteamet.

Bestyrelsen

"Der er sikkert mange, der stadig holder ferie. Men på tirsdag den 23. juli kl. 18.30 går vi i gang med træningen op til den kommende sæson. Derfra er der træning 18.30-20.00 hver tirsdag og torsdag

2. holdet har allerede første kamp 13. august mod Kauslunde og 3. holdet har første kamp 18. august mod Glamsbjerg.

Når vi kommer til de datoer skal vi være helt klar til, at der skal point på kontoen, så begge hold kan gøre sig gældende i den sjove ende af tabellerne. Derfor håber vi at se så mange som muligt til træningerne tirsdage og torsdage.

Så tag fat i holdkammerater og venner (gamle og nye) og mød op til træning.

Vel mødt.

Trænerteamet - Steve Nør og Jan"