Klubhusbestyren og klubhuset

Chastine Solmer

Lidt om Chastine

Chastine har fra den 01.01.2017 overtaget opgaven som klubhusbestyrer. Sammen med hendes familie vil de sørge for at alle klubbens medlemer bliver behandlet med masser af smil, god service og samarbejde. Chastine vil arbejde på, at klubhuset bliver et sted hvor man har lyst til at tilbringe sin tid. Hun er derfor interesseret og åben over for nye tiltag der gør at man får lyst til at tilbringe sin tid i klubhuset. Så hvis man har nogle forslag så giv hende endelig besked.

Fællesspisning

Der er mulighed for at aftale fællesspisning i klubben og det koster 45 kr. pr. mand. Så hvis der er Champions League, afslutning eller noget helt tredje så er der mulighed for at lave et arrangement med god mad :) I aftalen omkring spisningen kan der indgives forskellige ønsker som vil blive imødekommet.

Hold børnefødselsdag i klubhuset

Mangler du et sted at holde børnefødselsdag så er det nu muligt at holde den i Aarup Boldklub (Stadionvej 13, 5560 Aarup). Priser fra 59 kr. pr. barn (inkl. opdækning)

Tilbud 1: Boller, varm kakao, saftevand og fødselsdagskage 59 kr.

Tilbud 2: Fransk hotdog, pommes fritter og saftevand 69 kr.

(Minimum 10 børn og varighed af 3 timer)

Hvis du har andre ønsker er du også velkommen til at kontakte hende.

TAK TIL

Kommende kampe
Der er ingen kampe at vise

Følg os på facebook