Nyt trænerteam til førsteholdet

image Michael Schjønberg
Rasmus Nielsen
20. juli 2018 kl. 16:51
Michael Schjønberg er ansat som ny træner

Det er med stor glæde, og en smule stolthed, at kunne præsentere Michael Schjønberg som ny førsteholdstræner i Aarup BK. Dermed starter truppen op efter sommerpausen med Michael, og Lars Berg som assistenttræner.

51-årige Michael Schjønberg spillede i sin aktive seniorkarriere for klubber som Esbjerg FB, Hannover 96, OB og FC Kaiserslautern. Han opnåede 44 landskampe og tre mål i den rød- hvide nationaldragt. Siden gik Michael Schjønberg trænervejen. Han har blandt andet stået i spidsen for Herfølge og FC Vestsjælland i den bedste danske række, ligesom han har haft forskellige trænerroller i sine tidligere klubber Hannover 96 og FC Kaiserslautern, og nu bydes han altså velkommen i Aarup.

Nedenstående kan ses interview fra ligabold med Michael omkring det nye trænerjob,

Michael, du er blevet ansat i Serie 1 klubben Aarup på Fyn, hvordan kan det være, at du faldt for netop den udfordring?
– Fordi at det passer rigtig godt med mit arbejde i Assens kommune med udsatte unge på Brahesholm projektet.

Du har tidligere været cheftræner, assistent og Sportsdirektør i store klubber som Kaiserslautern, Hannover96 med flere, hvordan kan du bruge den erfaring i dit kommende arbejde i Aarup?
– Selvfølgelig er det vigtigt at jeg får en men er sikker på at jeg kan bidrage med meget og være med til at hjælpe spillerne.

Ud fra det kendskab du har til truppen på nuværende tidspunkt, hvad er så dine forventninger til den kommende sæson for Aarup?
– Mine forventninger er selvfølgelig at vinde så mange kampe som muligt.

Næste udfordring for dig er som sagt Aarup i Serie 1, men har du selv ambitioner om at vende tilbage på det allerhøjste niveau igen?
– Selvfølgelig har jeg ambitioner om at træne på højeste niveau men lige nu er jeg også meget glad for mit job med udsatte unge og derfor passer trænergerningen i Aarup meget godt p.t.