Menu

Fodbold Fitness - Kvinder

Fodbold Fitness for kvinder
Velkommen til Fodbold Fitness for kvinder
Er du mellem 20-100 år, så har du nu mulighed for at være en del af Fodbold Fitness i Aarup Boldklub.
Vi tager det bedste og sjoveste fra traditionel fodboldtræning og træner kun for at have det sjovt og komme i form. Vi deltager ikke i turneringskampe og du behøver ikke at have spillet fodbold før, for at være med.
HVAD ER FODBOLD FITNESS?

Fodbold scorer højt på alle parametre som en sund motionsform og er godt både for din kondition, muskelopbygning, vægt og fedtprocent.

Fodbold Fitness er et træningstilbud til alle voksne mænd og kvinder, der ønsker en træningsform, der både er effektiv og social. Konceptet er enkelt og forsøger at tage det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitness-sportens fleksibilitet.

 

Hvorfor skal jeg vælge Fodbold Fitness?
Du skal vælge Fodbold Fitness, hvis du værner om din tid, din sundhed og dit sociale netværk!

Fodbold Fitness er fleksibelt og kan tilpasses din hverdag fra uge til uge.

Samtidig er motionsfodbold en yderst effektiv træningsform, der forbedrer din fysiske form og forebygger livsstilssygdomme. Det viser flere studier fra Institut for Idræt ved Københavns Universitet.

 

Fakta
  • motionsfodbold kan anbefales som en del af behandlingen af forhøjet blodtryk og har vist sig at være markant bedre end almindelige råd om sund og aktiv livsstil?
  • motionsfodbold kan reducere risikoen for hjerte-kar sygdomme for 20-55-årige ved at forøge konditallet og hjertefunktionen, forbedre fedtforbrændingen og reducere blodtryk, kolesterol og fedtprocent?
  • blot 16 ugers fodboldtræning for utrænede kvinder uden fodbolderfaring giver markante forbedringer i hjertets struktur og funktion. En effekt, som er større ved fodboldtræning end ved motionsløb?
Læs mere om hvorfor du skal vælge Fodbold Fitness i denne brochure - bevæg dig for livet
Fodbold Fitness finder sted hver torsdag kl. 18.30-20.00 på Bane 2, så du er mere end velkommen til at møde op :-)
Tilmeld dig til Lisbeth Reitz på mobil: 50576855